Ehdokkaalle


Oletko ehdolla kuntavaaleissa? Tältä sivulta löydät tietoa siitä, miten voit nostaa eläinsuojeluasioita vaalityössäsi.

 

Animalia ja SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ovat valmistelleet eläinpoliittiset tavoitteet kuntavaaleissa. Löydät tavoitteet taustatietoineen täältä. Voit ladata materiaalin tulostettavassa muodossa tästä (pdf).

 

Olemme avanneet eläinpoliittisen vaalikoneen, jossa ehdokkaat voivat kertoa mielipiteensä eläinsuojeluasioiden edistämisestä kunnallisessa päätöksenteossa. Tunnukset koneeseen vastaamiseksi on lähetetty puolueille. Jos et ole saanut tunnuksia, pyydä ne puolueeltasi.

 

elainkunta_badgeJokainen ehdokas, joka on vastannut eläinpoliittisen vaalikoneen kaikkiin väittämiin ”täysin samaa mieltä”, on oikeutettu käyttämään vaalityössään ”Eläinten edustaja 2017-2021”-merkkiä. Voit ladata kuvan käyttöösi ja lisätä sen esimerkiksi kotisivuillesi.

 

Tavoitteisiimme sitoutuneet ehdokkaat voivat tilata meiltä myös jaettavia esitteitä, joissa kerrotaan kuntavaalitavoitteistamme.

 

Jos sinulla on kysyttävää kuntavaalityöstämme tai haluat tilata esitteitä jaettavaksi, ole yhteydessä Laura Uotilaan (laura.uotila@animaliafi, p. 050 543 9601).